30 Mart 2010 Salı

Bu adamı seviyorum ya!

3 yorum
Konuşmak susmanın kokusudur,
Ya sus-git, ya konuş-gel, ortalarda kalma.
Yalan korkaklığın tortusudur!
"Dürüst kaba ol,eğreti sagılı olma!"
 "Ö.A."

Herkes,herkesi sevmesin gerek yok!
Adam azaldı, sevgi elden gidiyor.
Bana sen haklısın diyorlar,
Hayır hayır, ben çok haklıyım bilen biliyor.
Bu yarışın dışında kalanlar, adamı sevgi, sevgiyi de adam ediyor..
"Ö.A."

25 Mart 2010 Perşembe

Farmville

1 yorum
Kim çıkarttı bu farmville'i kim sardı başımıza bilmiyorum ama artık çıldırmak üzereyim bennnn! Oyun 70te bitiyor ama ben de bitiyorum artık ya tam diyorum ki sıkıldım aman oynamıycam ama yok nasıl bişey bu bilmiyorummm bırakamıyorummm sadece parmak kası yapmaya yarayan bir mouse oyunu hiçbir strateji ws geliştirmeye gerek yok yani boş wakit öldürmece tamamda yok level atlıycam yok villa alıcam yok tohumlardan yıldız kazanıcam derken 54 levela kadar geldim bu saatten sonra bırakamammmm ama olmaz di mi yaniiii :))))) Hem İro'nun dediği gibi biz bileğimizin hakkıyla oynadıkkkk hiçççç hile yapmadıkkk :))))

Limango,Markafoni'ye kardeş gelmişşşş

0 yorum
http://www.trendyol.com/Invite.aspx buradan davetimle katılabilirsiniz Markafoni ve Limango kullananlara çok tanıdık bir site daha gayet kaliteli de :) ne güselll ne güselll bir alışveriş sitesi daha  :)))))

24 Mart 2010 Çarşamba

Pınar'ın Pesto Soslu Bezelyeli&Mısırlı makarnasııı :))

0 yorum
Canım nasıl sıkkın ew,teras dar geliyo...Bi yandan babamın ameliyatından dolayı ağrısı olması ve benim onu ilk defa bu şekilde görüyo olmam canımı fena halde sıkıyo diğer yandan diğer mewzular daha da fena halde canımı sıkıyor derken Merve'yi aradım hemen iyi ki evdeydi.kendimi zor attım evden dışarı...Sinem okuldan çıktı geldi,Pınar'da ben gelmeden önce gelmişti.Merve,Pınar,Sinem ve ben oturduk konuştuk falan filannn...sonra Sinoş kalktı bizde çıktık markete gittikk ilk gittiğimiz markette hiç bişey bulamadık gerçe asıl aradığımızı ikinci markettede bulamadık.Ne mi arıyodukk Brownie Intense :))) sonracıma makarna yapmaya karar verdik ve alışwerişimizi yapıp ewe geldikkkk Pınar bize makarna baptıııııı :) tarifi aşağıda tepe tepe kullanın sefkilinizeee,kocanızaaa,annenize,babanızaaaaa çat kapı gelen kankalarınızaaaa hemennncecik yapın afiyetle yedirin :)

dilediğiniz gibi bir paket makarna
pesto sos
bezelye
mısır
2tatlı kaşığı sıvı yağ
kaşar peyniri
krema

makarnaları bildiğimiz şekilde haşlıyoruz sonrasında suyunu süzüyoruz we kenara alıyoruz.makarnayı haşladğımız tencerenin içerisine sıvı yağ,pesto sosu koyarak karıştırıyoruz kremayı ekleyerek biraz daha karıştırıyoruz.mısır we bezelyeyi de ekledikten sonra makarnalarımızı ilave ediyoruz iyice karıştırıp tabaklara alıyoruz ve rendelenmiş kaşarımızı ekliyoruz :) hem pratik hem de lezzetli :) afiyet olsunnnn we ellerine sağlık Pınarcımmmm :))))




18 Mart 2010 Perşembe

muhabbettt bağı MSN (messenger)

0 yorum
Dün akşam yaklaşık 3saat Okan ile beraber msnde dedikodu yaptık :) Gurmelik mi dersiniz,işkoliklik mi,tatil mi? Ne derseniz var! Tek tek not almış bulunmaktayım yarın öbür gün unutursa bana söylediğini hatırlamaya çalıştığında benden kesin temin edebilir :)))

Neler mi konuştuk :)

Önce benim aşk hayatımdan konuştuklarımızdan bahsediyim ve bana not aldırdıklarından :)
Okan'ın bana kuralları:
Kural 1: Erkek arkadaşa iyi davranılacak!
Kural 2: O ne yaparsa 5katı yapılmayacak!
Kural 3: İnatlaşmak yerine huyuna gidilece,dik kafalılık yapılmayacak :)
Kural 4: Düğüne By Artemiz'de çağırılacak (eğer olurda bigün ewlenme kararı alırsam)
*** çeyrek altın cepteymiş kendisi öyle dedi :) ***


we asıl ilk söylediğiyse benim kaderim Bodrum'da değişmiş 21/2/2010 tarihinde, By Artemiz öyle buyurdular :)Sezileri kuwwetliymiş 6.his kawramını aşmış 7.hissi öngörüsü olmuş!! :) Bunları not al dedi aldım söylediği tarih (17/3/2010)

sonracımınaaaaa
Emirgan Atlı Köşk terası Muzedechanga'da İstanbul'a karşı İstanbul içilecek!! İstanbul ne mi? Sinem'e gidelim ve İstanbul içelim dediğimde "kızım sen harbiden manyaksın İstanbul mu içicez gene ne keşfettin" dedi :))) İstanbul oraya hassss bi kokteyl denenmesi gerekiyo gibi geldi bana wallahi :) Rakı,vodka,Bodrum mandalinası we karşınızda İstanbul we de Emirgan'dan eşsiz İstanbul.!

Uzunya'ya gidilecek rakı-balık yapılacak!
Rejans'ta vodka içilecek!
Maria'nın Bahçesi'ne sewgili götürülecek ve ızgara kalamar yenilecek :)
Meyhane Teknesi (Kuruçeşme) bu da denenecek!
Bördübet'te denize girilecek ama Dalaman'dan uçağa bindiğinde ordan geçerken uçak düşsün istenmeyecek!
Kendisi de bu hafta sonu tavsiyem üzerine Blackk Levendiz'i deneyecek!
Asıl önemlisi By Artemiz'in koktely tarifi ama bloguma yazmayacağıma dair bir söz werdim!!!! İkna ettiğim an tarif sizlerle paylaşılacaktır! :)

12 Mart 2010 Cuma

zamansız!

0 yorum
Bu ara ne kendime ne de bloguma zaman ayıramıyorum hepinizden özür dilerim :( Sırada bekleyen birçok olay,yazı varken ben yazamıyorum,okuyamıyorum delirmemek elde deil ama sükunetimi koruyorum delirmiyorum zor duruyorummmmm! Bekleyin en kısa zamanda geliyorum hemde kıştan Bodrum kareleriyle...

1 Mart 2010 Pazartesi

Evinizdeki fazla eşyalarınız için bir yer arıyorsanız işte size "Pratik" bir çözüm...

0 yorum
Bir arkadaşımın genel müdürlüğünü yaptığı klasik nakliyat ve depolama mantelitesinden çok farklı bir bakış açısıyla geliştirilmiş bir firma olan ve gerçekten üzerinde düşünülmüş olduğunu anlayabileceğiniz çözüm yöntemi.Bu çözümün adı Pratik Depo. İş ortakları ise

•Ali Sabancı
•Özcan Tahincioğlu
•Haluk Emiroğlu
•Reda Gargour
•Işıl Oytaç'dır.
 
Taşındığınızı ya da evinizde uzun süreli veya kısa süreli tadilat olduğunu ama bu zaman içerisinde de eşyalarınızın zarar görmesini,size ayak altında engel olmamasını sağlayabilecek mükemmel bir çözüm.Düşünün ki bir depo kiralıyorsunuz sizden gelip  eşyalarınızı sigortalı olarak alıyorlar bu güvenceyide sağlıyorlar sonra da istediğiniz zaman tarafınıza eşyalarınız gönderiliyor ya da tercih ederseniz kendiniz alıyorsunuz.
+1 oda hizmetinde ise mantık şudur:
“+1 Oda” Hizmeti, yaşamlarında yer açmayı arzulayan şehirliler için üretilmiş bir çözümdür.


"Eşyalarını saklamak için yeterli alan bulamayan, bazen alışkanlıklarından ve hobilerinden bazen de doğrudan yaşam kalitelerinden ödün vermek zorunda kalan şehirlilerin hayatlarını ve yaşam alanlarını daha verimli kılmak için faydalanabilecekleri bir PratikDepo seçeneğidir.

Geleneksel ardiye ve depolama sistemlerinden farklı olan “+1 Oda” Hizmeti'nin en büyük özelliği, nakliye, paketleme ve getir götür işlemleri için ücret talep edilmemesidir. Eşyalarınızı PratikDepo’ya güvenle ve huzurla emanet edebileceğiniz gibi, istediğiniz zaman da ulaşabilirsiniz.
Pratik, kolay ve ucuz olan PratikDepo “+1 Oda” Hizmeti'ni kullanarak siz de sevgiye, çocuklarınızla oyun alanlarına , eğlenceye ve hobilerinize, kısacası “Yaşama Yer Açın”... der Pratik Depo.
Nasıl ama iyi değil mi hakikaten :) Siz bir düşünün derim ben :)

 

deli kızın sandığı Copyright 2009 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Sponsored by Tadpole's Notez Blogger Styles | Best Credit Cards