1 Mart 2010 Pazartesi

Evinizdeki fazla eşyalarınız için bir yer arıyorsanız işte size "Pratik" bir çözüm...


Bir arkadaşımın genel müdürlüğünü yaptığı klasik nakliyat ve depolama mantelitesinden çok farklı bir bakış açısıyla geliştirilmiş bir firma olan ve gerçekten üzerinde düşünülmüş olduğunu anlayabileceğiniz çözüm yöntemi.Bu çözümün adı Pratik Depo. İş ortakları ise

•Ali Sabancı
•Özcan Tahincioğlu
•Haluk Emiroğlu
•Reda Gargour
•Işıl Oytaç'dır.
 
Taşındığınızı ya da evinizde uzun süreli veya kısa süreli tadilat olduğunu ama bu zaman içerisinde de eşyalarınızın zarar görmesini,size ayak altında engel olmamasını sağlayabilecek mükemmel bir çözüm.Düşünün ki bir depo kiralıyorsunuz sizden gelip  eşyalarınızı sigortalı olarak alıyorlar bu güvenceyide sağlıyorlar sonra da istediğiniz zaman tarafınıza eşyalarınız gönderiliyor ya da tercih ederseniz kendiniz alıyorsunuz.
+1 oda hizmetinde ise mantık şudur:
“+1 Oda” Hizmeti, yaşamlarında yer açmayı arzulayan şehirliler için üretilmiş bir çözümdür.


"Eşyalarını saklamak için yeterli alan bulamayan, bazen alışkanlıklarından ve hobilerinden bazen de doğrudan yaşam kalitelerinden ödün vermek zorunda kalan şehirlilerin hayatlarını ve yaşam alanlarını daha verimli kılmak için faydalanabilecekleri bir PratikDepo seçeneğidir.

Geleneksel ardiye ve depolama sistemlerinden farklı olan “+1 Oda” Hizmeti'nin en büyük özelliği, nakliye, paketleme ve getir götür işlemleri için ücret talep edilmemesidir. Eşyalarınızı PratikDepo’ya güvenle ve huzurla emanet edebileceğiniz gibi, istediğiniz zaman da ulaşabilirsiniz.
Pratik, kolay ve ucuz olan PratikDepo “+1 Oda” Hizmeti'ni kullanarak siz de sevgiye, çocuklarınızla oyun alanlarına , eğlenceye ve hobilerinize, kısacası “Yaşama Yer Açın”... der Pratik Depo.
Nasıl ama iyi değil mi hakikaten :) Siz bir düşünün derim ben :)

0 yorum on "Evinizdeki fazla eşyalarınız için bir yer arıyorsanız işte size "Pratik" bir çözüm..."

Yorum Gönder

 

deli kızın sandığı Copyright 2009 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Sponsored by Tadpole's Notez Blogger Styles | Best Credit Cards