19 Ağustos 2010 Perşembe

Red Touch & 70's...


Evvetttt Mango 2011 Sonbahar-Kış Kreasyonu ile ilgili Newsletter göndermiş. Gayet hoş,alımlı,sade ve şık kıyafetler. Kompozisyonlarsa benim en sevdiklerimden :) Özellikle 70's... Kırmızının kışkırtıcısı şuh olanı değil en sade en şık hali... Özellikle iş kadınlarına yönelik diyebilmekte mümkün.. Ve işte kreasyondan parçalar hadi beraber bakalım,beğenelim ve alalım :)


Saçlar kıyafet nasıl da bütünleşmiş ama.Annemin eski fotoğraflarına bakar gibi hissettim bir an ve mutluyum bende öyle giyinebileceğim işte fırsat bu fırsat!


Evening...

Elbise ve pantolon 10 numara hemen gidip gardolabıma ekleyeceğim cinsinden.Evet boyum biraz uzun olabilir ama zaten bu elbise kısa boylu birinde o kadar da alımlı durmaz değil mi canım :)) Kendinden ne kadar emin olduğunu gösteren topuklar ve hep savunduğum dekoltenin tek yerde olması kriterine de yeterince uygun ve iddialı bir elbise.

Gayet havalı ve cool..

Cici ve de şık...


Ve bittiğim an bu toprak rengi elbisedir işte.Tam 70s tarzına ayna tutmuş..




0 yorum on "Red Touch & 70's..."

Yorum Gönder

 

deli kızın sandığı Copyright 2009 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Sponsored by Tadpole's Notez Blogger Styles | Best Credit Cards