22 Kasım 2010 Pazartesi

zamansız2!!

0 yorum
Selamlar selamlar selamlarrrrr....

Yine o kadar çok ara verdim ki o yüzden bu kadar çok selamlıyorum sizi..... Hayatımda değişiklikler oluyor tabi haliyle bu dönemlerde de boş geçmiyor. Mesela şirkette en bunaldığım noktada gerçekleşen bölüm değişikliğim beni biraz daha motive etmiş durumda hoş biz çağrı merkezi çalışanlarını ne kadar motive etsede az ama bu daha farklı.. Neyse iş konuşmayalım geçelim bu ayakları di mi ama?
Bayram geldi neyime..................?
Böyle diyorum çünkü hakikaten "bayram gelmiş neyime?" annem babam burda değil, e zaten çalışıyorum... Eliflerdeydim bütün bayram zaten... Yine de beni yalnız bırakmadılar beraber 2.bayramımızı geçirdik güle oynaya...Neler neler yaptık şımardık resmen çocuklar gibi :)) Sabah kahwaltısından sonra Selin Ada Hanım'ı eğlendirme partileri düzenledik :) Biriciğin yatak odasında leoparlı fantezi örtüsünün üzerinde ekler yiyip kalanların kremalarını yüzümüze mi sürmedik :) Kahve içip telvelerini de aynen o şekil yüzümüze sıvadık :) Neyse yıkandık paklandık temizlendik doğru bayramlaşmaya...
Benim için yine buruk bi bayram oldu bu da... Babanem ve dedemi çok özledim tarifi yok anlatamam. Dedemsiz 10.cu senemiz babanemsizse 5.senemiz oldu çok özledim... Annemlerde yoktu zaten gizli gizli ağlamaktan helak oldum neden gizli gizli çünkü etrafımdakiler üzülüyorlar diye.. Bir de Elif'in dedesi bana da bayram harçlığı verince çok kötü oldum çok kötü hissettim şuan da bile gözlerim dolu dolu yazıyorum... İşte böyle zor geçti.. Bir de hastaydım aksır, tıksır öldüm... Sonra işten çıkışta Nevizade izinliyken Asmalı derken alkolle geçirdik geri kalan zamanımızı da :)))) İçtik güzelleştik :)
aaaa Zamane Kahvesi benim müdavimi olduğum yerlerden biliyosunuz. Bayram için çok güzel birşey düşünmüşler bayıldım bayıldımm fotoğraftan da görebilirsiniz.. Eski klasik mendillerimizden içerisinde bayram şekeri ile birlikte misafirlerine veriyorlardı çok güzel düşünülmüştü :) Teşekkürler Zamane Kahvesiiiii :)

 

deli kızın sandığı Copyright 2009 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Sponsored by Tadpole's Notez Blogger Styles | Best Credit Cards